söndag 18 juli 2010

Strömlöst....

JA, det hade vi i ca 7 timmar igår. Från 14 till 21....Så hos oss blev det fil till frukost/lunch och middag för när vi åkte till Hemse för att handla pizza till kvällsmat hade även pizzerian och hela ön blivit strömlöst...så vi satt och spelade geni i mörker i går kväll....men det gick ganska bra. Var kanske lite svårt att läsa frågorna i skenet av stearinljus. 
Idag är det fortfarande lite småtrist väder men jag har sett att från i morgon ska det bli sol och varmt igen....så här håller vi tummarna. 

Man kanske skulle låna syrrans symaskin och greja med lite saker som blivit liggandes ett tag.

lördag 10 juli 2010

Hot hot hot

Ja, vad säger man. det är så varmt och underbart så vem har tid att sitta inne vid symaskinen!!?!  Inte jag iallafall. Jag har det så varmt och härligt på landet och det är i solen jag kommer sitta den närmaste tiden.

Ha det så underbart alla!!

lördag 3 juli 2010

fredag 2 juli 2010

Äntligen varm och skön sommar

I morgon drar jag och "små"killarna till syrran och Gotland. Ska bli så skönt. Kommer vara borta till den 12/8 så det kommer nog inte bli så mycket gjort här under tiden. Kanske något inlägg då och då men inget sytt....Men här kommer lite saker som är gjorda men inte bloggade om.


Sydde mig en ny väska för någon vecka sen. Gillar den otroligt mycket. Ett gammalt påslakan som kommit till nytta. Jag har även fodrat med ett annat lakan. Sen satte jag tryckknappar på för att kunna stänga till lite grann. Den är verkligen toppen, får plats med extratröjor till killarna när man ska iväg någonstanns och det var det den var tänkt för.


Minstingen har fått sig ett par kortbyxor. I samma modell som dom min stora son hade för något inlägg sen. Om ni kommer ihåg dom limegröna med monster på som jag skrev var till mellankillen så gjorde jag en del ändringar så nu har mellankillen fått dom ändå...


Avslutar med en härlig bild från Gripsholms slott. Vi var ju och campade i Mariefred helgen innan midsommar, och då var det ju självklart att man skulle dit och kolla runt lite. Nu hade vi lite tur i oturen. Igentligen stängde dom 16, men bara för att det var kungabröllop hade dom öppet 2 timmar extra. Vi hann inte kika runt på hela men en del blev det.


Ha en skön sommar på er och hoppas vi "ses" i höst igen.
Kram Cecilia