fredag 26 augusti 2011

Bakar...

Ja, det gör jag idag....ska prova att ha mörk choklad i. Hoppas det blir gott...eller klart det blir gott, det är ju choklad i...vad tänkte jag!!! Mina underbara föräldrar kommer till oss idag. Länge sen vi sågs så det ska bli jättekul att se dom igen...Dom ska med och hämta småkillarna på fritids men det vet inte killarna om...ska bli kul att se deras miner!!

Bilder kommer senare på bullarna..om det blir några kvar...dom har en tendens att ta slut väldigt fort hemma hos mig och mina 4 bulltokiga killar!!

fredag 19 augusti 2011

Underbara fredag

Nu är det helg igen...underbart!! I helgen ska vi ha kräftskiva med gården, det ser jag fram emot. Brukar bli väldigt roliga...sen tycker ungarna mycket om dessa kvällar.

Ska få besök av en av mina syvänner idag. Det ser jag fram emot. Bara få prata syning, tyger och annat som hör syvärlden till...och framför allt få en massa bra tips!!

Här kommer en härlig bild på 2 av mina killar när vi under midsommarhelgen åkte förbi en marknad strax utanför Linköping...där fanns även en rolig hoppborg...killarna hade det jätteroligt!!


tisdag 16 augusti 2011

Hejsan igen...

Ja, nu är det ett tag sen jag skrev. Min sommar har varit riktigt skön. Först midsommar i Linköping med min mans mamma och morfar. Där besökte vi Flygvapenmuseet och Gamla Linköping bla. Gamla Linköping var verkligen härligt at gå runt i....



Vi besökte en gammal polisstation som var omgjord till museeum där det fanns en snäll farbror som lät killarna prova hattar och sablar...




På väg därifrån sprang vi på en gammal konstapel som gärna lät sig fotograferas med killarna.


Sen blev det Gotland några veckor. Här har vi picknick på "våran" favoritstrand Herte.




Väl hemma drog vi iväg med husvagnen till Farsta näs Camping i Järna, Första kvällen kom det en helekopter dit som man kunde få åka med i och det gjorde merparten av familjen...vill säga alla utom jag..för som någon av killarna sa- mamma vågade inte...


Sen har vi varit vid Tjolöholms slott...så underbart!!




För att avsluta med att åka till helt otroligt underbara Smögen. Detta hittade killarna vid badbryggan...



Bjuder här också på ett av mina favoritbilder från sommaren!!



Kram!!